Maak kennis met Zelfregiecentrum Nijmegen

  • Berichtcategorie:Persbericht

 

Nijmegen Dukenburg

Zelfregiecentrum Nijmegen legt de rode loper voor jou uit

Op woensdag 7 en donderdag 8 september leggen we de rode loper voor jou uit! We ontvangen je met een hapje en drankje, maar vooral met warme aandacht voor jouw vraag of behoefte aan informatie. Zelfregiecentrum Nijmegen organiseert ontmoeting, training en coaching voor iedereen die meer grip op het leven wenst. Hierbij gaan we uit van jouw talenten. Bel of mail voor een afspraak ergens tussen 15.00 en 20.00 uur.

Nijmegen DukenburgJe kunt 1 op 1 in gesprek met een medewerker. Deze kan vertellen over de waaier aan mogelijkheden op het gebied van ontmoeting, training en coaching. We kunnen ter plekke ook samen op zoek naar jouw zelfregievraag. Of misschien gaat je interesse uit naar belangenbehartiging. Of wil je specifiek meer weten over vrijwilligerswerk bij ons. We draaien deze dag ook de korte film ‘Verbeelding van het goede leven’.
Als je graag iemand mee wil nemen naar het gesprek, zoals een begeleider: ook deze is van harte welkom! Heb je een voorkeur voor videobellen, dat kan ook.  Ook voor professionals die meer over ons willen weten ligt de rode loper uit. Het enige wat je moet doen is contact met ons opnemen voor een afspraak, op 7 of 8 september, op een tijd tussen 15.00 en 20.00 uur die jou uitkomt.

Aanmelden

Voor aanmelding & informatie mail naar secretariaat@zrcn.nl of bel met (024) 75 111 20 en vraag naar Birgit van der Putten.

Website Zelfregiecentrum

Mooi als je dit zou willen delen: