Wat kan Dukenburg.nl voor jou betekenen

Voor Dukenburg.nl krijg ik vaker verzoeken met verschillende doelen.
De een wil een artikel in “De Dukenburger”, en de ander vraagt of ik iets kan doen aan de leegstand in het winkelcentrum.
Laat ik duidelijk zijn: Ik heb totaal geen invloed op welke wijze dan ook m.b.t. organisaties, winkels, gemeente Nijmegen of wat dan ook.
Dat is ook zeker niet de bedoeling van Dukenburg.nl.

Dukenburg.nl is niet meer en niets minder dan een soort wegwijzer in een doolhof van verschillende organisaties, hulpinstanties en dergelijke.
Ik plaats de adressen op de website zodat mensen die hulp of een vereniging m.i. zoeken, contactgegevens kunnen vinden.
Meningen over organisaties, (zowel mijn mening als de mening van anderen) zijn niet van belang. Vandaar ook dat er geen reactie gegeven kunnen worden bij adresgegevens op de website. Wat de een ’n mindere organisatie vindt, vindt de ander fantastisch.

Soms denken mensen dat Dukenburg.nl een website van b.v. gemeente Nijmegen is, en dan met vragen komen met hoe b.v. het rijbewijs te verlengen, of een bericht hebben voor het sociale wijkteam. Hierop zal ik altijd (als ik kan achterhalen waar de mail naar toe moet) deze mail doorsturen met een cc naar de mailer, en anders de mailer een bericht sturen dat hij/zij niet op het juiste adres is.

Staat jouw organisatie er nog niet bij, en wil je jouw organisatie (uitsluitend niet commerciële organisaties) ook hier op de website  hebben, schrijf dan je gegevens met eventueel foto’s naar info@dukenburg.nl.

Groet

Hermie van Druten