Missie van Dukenburg.nl:

Dukenburg.nl is gemaakt om Dukenburgers te helpen in hun zoektocht naar instanties en verenigingen.
Je hebt schulden en zoekt een instantie die je kan helpen, je bent op zoek naar een huisarts of een bepaalde vereniging, op Dukenburg.nl is het te vinden.
Geen winkels en andere puur commerciële business of diensten.

Het verhaal achter de oprichting van Dukenburg.nl:

Lang geleden heb ik de een website en sociaal media gemaakt en beheerd voor Zwanenveld, en later ook voor Malvert.
Ik kreeg goede contacten met gemeenteambtenaren en mensen uit de wijk. Helaas waren minder goede contacten met enkele mensen uit het stadsdeel. (Zonder oordeel te vellen, want soms is er een klik en soms niet).
In die tijd ook de website en socialmedia van “50 jaar Dukenburg” mogen oprichten en beheren. Maar helaas als er geen klik is met “collega’s” is het moeilijk om door te zetten en heb ik na een aantal jaren besloten het geheel te stoppen. (Tenslotte moet een hobby vreugde brengen en geen chagrijn).

Het moment dat ik de domeinnaam Dukenburg.nl in de schoot geworpen kreeg, wist ik hoe ik de Dukenburgers ten dienste kon en kan zijn.
Een website met adressen, en ik ben er nu blij mee en trots op dat ik dit kan doen.
Alles in eigen beheer dus geen bemoeienis van gemeente enz.

Aanbod van Dukenburg.nl:

Deze website is niet alleen gratis voor de bezoekers, maar ook voor alle instanties, verenigingen en organisaties. Staat jouw organisatie er al bij maar heb je nog niet logo, foto’s en eventuele informatie van deze organisatie doorgegeven, of.....
Staat jouw organisatie er nog niet maar denk je dat het wel belangrijk is of kan zijn voor de Dukenburgers in het bijzonder, mail je gegevens, info en eventueel logo en foto’s naar
Mooi als je dit zou willen delen: