Online Banenmarkt brengt vacatures en mensen bij elkaar

  • Berichtcategorie:Persbericht

LinkedIn event 2 augustus
Online Banenmarkt brengt vacatures en mensen bij elkaar

Werkgevers én werkzoekenden komen deze zomer met elkaar in contact via de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen. Het online event vindt plaats op dinsdag 2 augustus van 10.00 tot 12.00. De banenmarkt biedt een snel en informeel platform voor werkgevers, werkzoekenden en intermediairs in onze regio. Iedereen kan gratis lid worden, meekijken en meedoen. Gewoon vanuit de luie zomerstoel. Meer informatie op banenmarkt-rvn.nl.

Werkgevers en werkzoekenden
Werkgevers uit de regio delen op 2 augustus hun vacatures in de LinkedIn-groep van de Online Banenmarkt. Geïnteresseerden kunnen daar direct op reageren via eigen laptop of mobiele telefoon. Mensen die werk of omscholingsmogelijkheden zoeken kunnen zich actief presenteren door hun cv te delen of een (video)oproep te plaatsen. Tijdens het online event worden onderling veel tips en contacten gedeeld, een ideaal netwerkmoment. Een team van professionals zit achter de schermen klaar om te helpen de juiste match te maken.

Ruim 3.000 leden!

De Online Banenmarkt brengt vacatures en mensen bij elkaar. De Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen heeft ruim 3.000 leden uit de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Druten, Beuningen, Berg en Dal, Heumen en Mook en Middelaar. De LinkedIn-groep staat open voor nieuwe aanmeldingen van werkgevers, werkzoekenden en intermediairs.

Meer informatie is te vinden op banenmarkt-rvn.nl.